امروزه جراحی زیبایی بینی جزء پرطرفدارترین جراحی های زیبایی در جهان می باشد، افرادی که قصد جراحی بینی در تهران را دارند پیش از مراجعه به یک متخصص گوش و حلق و بینی خوب سوالات ذیل در ذهن شان ایجاد می شود:
بهترین جراح بینی در تهران کیست ؟
بهترین جراح بینی گوشتی در تهران چه کسی می باشد؟
قیمت جراحی بینی در تهران چقدر می باشد؟
چگونه می توان یک جراح بینی خوب در تهران انتخاب کرد؟
نحوه انتخاب بهترین جراحی بینی تهران به شرح ذیل می باشد:
- فرد برای انتخاب بهترین جراح بینی در تهران می تواند از دوستان و آشنایان خود پرس و جو کند یا در گوگل جستجو نماید.
- پس از انتخاب جراح بینی مورد نظر درباره میزان تحصیلات و سوابق کاری او تحقیق کنید و برای مشاوره به مطب او بروید.
- با بیمارانی که در مطب حضور دارند صحبت کرده و میزان رضایت ان ها را بسنجید.
- نمونه کارهای جراح بینی مورد نظر را مشاهده کنید.
جراحی زیبایی بینی
پس از انتخاب جراح بینی مورد نظر بهتر است اطلاعاتی درباره جراحی بینی به دست آورید.
جراحی زیبایی بینی بر روی دو نوع بینی گوشتی و بینی استخوانی انجام می شود.
بینی گوشتی به بینی گفته می شود که دارای پوست ضخیم و اسکلت و غضروف ضعیف باشد و بینی استخوانی به بینی گفته می شود که پوست نازک و اسکلت محکمی داشته باشد.
جراحی زیبایی بینی با دو تکنیک جراحی بینی باز و جراحی بینی بسته انجام می شود.
انواع بینی
بینی یکی از بارز ترین مشخصه های صورت می باشد. هیچ دو بینی وجود ندارند که کاملاً شبیه به هم باشند و بینی افراد، بر اساس شکل، اندازه و ساختارشان، در الگوهای متفاوتی دسته بندی می شوند.
داشتن آگاهی نسبت به نوع بینی، می تواند در تعیین این موضع که آیا شما در معرض خطر تجربه کردن برخی مشکلات ساختاری یا عملکردی بینی هستید، کم می کند. دو نوع از معروف ترین انواع بینی، بینی گوشتی و استخوانی می باشد.
بینی گوشتی
تقریباً یک چهارم جمعیت دنیا دارای بینی گوشتی هستند و به همین دلیل، بینی گوشتی به یکی از رایج ترین انواع بینی تبدیل شده است. بینی های گوشتی معمولاً بزرگ، بیرون زده و گوشتالو هستند. با این وجود اصلی ترین ویژگی بارز این نوع بینی ها این است که در مقایسه با بینی های استخوانی، چرب تر بنظر می رسند. بینی های کوچک تر نیز می توانند دارای شکل بینی گوشتی باشند، ولی گوشتی بودن بینی در بینی های بزرگ تر بیشتر جلب توجه می نماید. این نوع بینی ها گاهی اوقات بینی انیشتین نیز نامیده می شوند، چون بینی فیزیکدان بزرگ، یک مثال برجسته از این نوع بینی می باشد.
بینی استخوانی
برجسته ترین ویژگی بینی های استخوانی، سطوح استخوان بیرون زده، دراز و ناهماهنگ می باشد که به جذابیت صورت آسیب می زند. این مشکلات اغلب در اثر عدم تقارن صورت در نتیجه آسیب دیدگی های ناشی از تصادف و برخوردها به وجود می آید. این برآمدگی ها و ناهماهنگی ها معمولاً در نیمرخ افراد، بیشتر جلب توجه می کند. این ناهماهنگی ها باعث می شود که ترکیب صورت، نامطلوب به نظر برسد.
جراحی بینی های گوشتی و استخوانی
همانطور که قبلاً گفته شد، بینی افراد به دو گروه استخوانی و گوشتی تقسیم می شود. این طبقه بندی هیچ مبنای علمی ندارد، ولی جراحان از این عبارات برای برقراری ارتباط بهتر با بیماران استفاده می کنند. تفاوت اصلی بین این نوع بینی ها، در ضخامت پوست بینی نهفته است. در بینی گوشتی، پوست ضخیمی این اندام را پوشش می دهد، در حالیکه بینی های استخوانی دارای پوست نازک تری بوده و یک لایه چربی بر روی آن قرار گرفته است.
شکل دهی بینی های استخوانی بهتر انجام می شود، در حالیکه بینی های گوشتی اغلب کوچک تر و شکل دارتر می باشند. در رینوپلاستی هر دو ویژگی الزامی می باشند. جراح باید قادر باشد که برای ایجاد یک شکل ساده و نوک تیز کردن بینی که البته کار آسانی نیست، نواحی اطراف بینی را شکل بدهد.
در برخی موارد، در طول جراحی سپتوم منحرف شده و کج ( غضروف جدا کننده مجرای بینی ) نیز درمان می شود.
بینی استخوانی اغلب در ناحیه پل، دارای انحنای بیشتری می باشد. رشد نامطلوب بیش از حد غضروف بینی گاهی در اثر فاکتورهای وراثتی یا شکستگی های استخوان در اثر تصادف به وجود می آید. این رشد مستمر غضروف بینی باعث استخوانی شدن آن می شود.
جراحی بینی به روش باز
در جراحی بینی به روش باز جراح بینی یک برش کوچک بر روی کلوملا ایجاد می کند و پس از جدا کردن پوست از بینی اقدام به رفع ایرادات بینی می نماید، در این روش جراحی بینی امکان غیر قرینگی بسیار کم بوده و جراح دید مستقیم دارد.
جراحی بینی به روش بسته
در جراحی بینی بسته هیچ برشی بر روی پوست بینی ایجاد نمی شود و تمامی برش ها در داخل بینی زده می شود، مدت زمان جراحی بینی با این روش کوتاه تر بوده و میزان تورم کبودی نیز کمتر می باشد.
اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی به شرح ذیل می باشد:
- بیمار بهتر است دو هفته قبل و بعد از جراحی بینی از مصرف داروهای رقیق کننده خون همچون وارفارین و آسپرین خودداری کند.
- بیمار دو هفته قبل و بعد از جراحی بینی از استعمال دخانیات و مصرف الکل خودداری کند.
- به صورت ناشتا برای جراحی بینی مراجعه کند.
- آزمایشاتی را که بهترین جراح بینی تجویز نموده است را انجام دهد.
- داروهایی را که جراح بینی بعد از جراحی زیبایی بینی تجویز نموده به طور کامل و مرتب استفاده کنید.
- بینی را با محلول های مخصوص شستشو بشویید تا دچار عفونت نشوید.
- برای کاهش تورم و کبودی از کمپرس یخ استفاده کنید.
- هنگام استراحت و ددراز کشیدن دو بالشت زیر سر خود قرار دهید.
- تا یک هفته از انجام فعالیت های سنگین ورزشی خودداری کنید.
- رژیم مخصوص بعد از عمل جراحی بینی را رعایت نمایید.
برای کسب آگاهی بیشتر درباره اقدامات قبل و بعد از جراحی بینی به مقالات مربوطه که توسط دکتر علی باقری حق تهیه شده و در وب سایت ایشان موجود است مراجعه کنید.
عوارض جراحی زیبایی بینی چیست ؟
بسیار از افراد در جلسه مشاوره درباره عوارض جراحی زیبایی بینی می پرسند که باید به آن ها بگوییم در صورتی که برای انجام جراحی زیبایی بینی به بهترین جراح بینی مراجعه کنید و مراقبت های قبل و بعد از آن را به طور کامل و دقیق رعایت کنید دچار هیچ عارضه ای نخواهید شد.
تنها عارضه بعد از جراحی زیبایی بینی تورم ، کبودی ، آبریزش ، گرفتگی بینی می باشد که امری طبیعی بوده و به مرور زمان رفع می شود و جای نگرانی وجود ندارد.
به این نکته توجه داشته باشید که به خاطر هزینه کمتر به هر جراح بینی برای جراحی بینی در تهران مراجعه نکرده و ابتدا درباره او تحقیق کنید.
قیمت جراحی بینی چقدر می باشد؟
هزینه جراحی بینی با توجه به دستمزد بهترین جراح بینی ، هزینه بیمارستان و پرسنل آن ، هزینه متخصص بیهوشی و غیره تعیین می شود.